Latest News

Template Information

subota, 15. studenoga 2014.

Izraelci će igrati ofanzivno: Guttman odredio tim



Selektor reprezentacije Izraela Eli Guttman nema dilema u vezi sa sastavom za meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. protiv BiH u Haifi.
On je načinio male promjene u odnosu na posljednju utakmicu u kojoj su Izraelci savladali Andoru sa 4:1 na gostovanju, pa će u početnoj formaciji sa Zmajevima zaigrati Sheran Yeni i Lior Rafaelov, piše Oslobođenje. Dosad je Izrael zabilježio maksimalan učinak od šest bodova iz dvije utakmice i nalazi se na drugom mjestu grupe B jer je bio bolji takođe kao gost od Kipra 2:1.
Braniće golman izraelskog Ashdoda Ofir Martziano. Na stoperskim pozicijama zaigraće fudbaler Charltona Tal Ben Haim i Eitan Tibi, desni bočni biće Eyal Meshumar, a na lijevoj strani odbrane našeg rivala nalaziće se Omri Ben-Harush. Yeini će nastupiti na mjestu zadnjeg veznog, a ispred njega će igrati Bibras Natcho. Ofanzivni dio veznog reda sačinjavaće Eran Zahavi, igrač Maccabija iz Tel Aviva Tal Ben Haim i Rafelov.
Izbor Guttmana za navalnog igrača je član bečke Austrije Omer Damari, koji je bio trostruki strijelac u ubjedljivom trijumfu nad autsajderom Andorom. On će zajedno s ofanzivnim igračima sredine terena ugožavati gol našeg državnog tima.

Nema komentara:

Objavi komentar

Random Post

Recent Post